loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 1

Schade

down
Image alt 1

Schade

Schade aan de auto is vervelend en komt nooit gelegen, maar wat nu? Wat te doen met autoschade die direct na het schademoment heeft plaatsgevonden? Wij hebben de opeenvolgende handeling voor je op een rij gezet.

Eenzijdige schade aan de auto
Bij eenzijdige schade, dus schade aan jouw auto zonder dat daar een andere partij bij betrokken is, dien je het schadeformulier in te vullen en dit te melden bij ons. Wij nemen contact op met de verzekeraar of leasemaatschappij en nemen al het overleg tussen verzekeraar en jou uit handen.

Image alt 2

Tweezijdige schade aan de auto

Tweezijdige schade is schade waarbij twee partijen betrokken zijn. Gaat het om minimale schade en is men het met elkaar eens over de toedracht, dan is tussenkomst van de politie niet noodzakelijk. Zorg wel dat het Europese schadeformulier ingevuld en ondertekend wordt. Gebeurt dit niet? Bel dan de politie.

Bij een ernstig ongeval (letsel, flinke materiële schade) moet de politie altijd gebeld worden. Indien nodig ook de ambulance via 1-1-2. Zorg daarnaast dat het schadeformulier juist en volledig wordt ingevuld, dit voorkomt vertraging in de afwikkeling met jouw verzekeraar. De voorkant moet worden ondertekend door beide partijen. De achterkant is bedoeld voor je eigen gegevens. Voor verdere afhandeling van de reparatie neem contact met ons op of wanneer wij niet aanwezig zijn naar het noodnummer op de groene kaart. Bij het bellen naar het telefoonnummer op de groene kaart, kom je altijd op de juiste locatie terecht.

Een kijkje bij Schouten Stroe

Morgen Internet - Zorgeloos website